Om

Dubbelklicka här för att lägga till din egen text.

RDS

RDS är en däck  och bilverkstad som gör alla arbeten som hör en däck och bilverkstad till. Vi är även återförsäljare och monteringsverkstad åt SC-styling. Verkstaden ligger i Rydaholm. Rydaholm är beläget mellan Värnamo och Växjö. Vår ambition är att ha nöjda kunder och god service. På RDS kommer du att möta Daniel och Adam  Greneskog. Vi utför däck och fälgarbete, samt service, reparationer och stylinguppdrag. Vi har även en liten butiksdel där du bl.a. kan köpa bilvårdsprodukter från Meguiers mm.

Adam som jobbar heltid i verkstaden, är utbildad racingtekniker. Efter sin utbildning har han jobbat på Schmiedmann som är en BMW specialist. Därefter har han jobbat på Bilia i Kungsbacka med Volvo och Renault. Adam har ett brinnande intresse för racing och styling så vill du optimera eller styla din bil så är även det uppgifter han behäskar. 

Daniel jobbar med de administrativa uppgifterna hjälper till i verkstaden när det är behov av det. Övrig tid jobbar Daniel med markanläggning som är vår sidogren. 

Adam           Daniel